top of page

Trouwen

Als het goed is trouw je maar 1 keer! Maandenlang voorbereiden en toeleven naar die speciale dag, je ziet het van a tot z voor je en eenmaal aangebroken vliegt de dag voorbij en zijn de indrukken overweldigend.
 

Een mooie en authentieke fotoreportage neemt je terug naar die dag, laat je nagenieten en zien wat je zelf soms niet eens hebt gezien.
Mijn passie is bruidsfotografie. Waarom? Ik geniet van het voorrecht om tijdens de trouwdag een speciale band met jullie te hebben: met momenten dichtbij en momenten op afstand maar nauwlettend volgend hoe jullie huwelijk zich voltrekt. Regelmatig heb ik voorpret, zie ik het eindresultaat voor me en verheug ik me op jullie reactie. Met het aanbieden van het boek is de cirkel rond en lijkt het afgesloten maar neem van mij aan: ik herinner me elke bruiloft, bruid, bruidegom en ook ik kijk daar met veel plezier op terug.

Voor mij geldt: alleen het beste is goed genoeg voor mijn klanten. Dat geldt voor de voorbereiding, het fotograferen zelf en de nabewerking. Dit resulteert in een unieke en exclusieve trouwreportage die goed is voor vele jaren nagenieten van een dag die eigenlijk veel te kort is. Alleen daarom de investering al meer dan waard!

 

 

Wij hebben enkele uitgangspunten die bepalend zijn voor ons werk:

​​

- Wij bewerken de mooiste foto's naar jullie wens, met aandacht voor detail

- Geen verborgen kosten of open eindjes achteraf: prijzen zijn all-in.

- Buiten onze regio worden alleen km-kosten in rekening gebracht, geen reistijd.

- Wij houden van een informele en ongedwongen sfeer, jullie waarschijnlijk ook!

- Wij houden van spontane foto's, echte emoties en ongeposeerde bruidsparen, jullie ook?

W.J.4
W.J.3
W.J.2
W.J.1
W.J.7
W.J.6
W.J.5
W.J20
_DSC93621
_DSC9997j
_DSC9924
_DSC8281
_DSC8438
_DSC1900
_DSC1752
_DSC6704
_DSC6831
_DSC6742
_DSC7816
_DSC70851

Bel ons nu voor een geheel vrijblijvende oriëntatie in onze fotostudio in Utrecht. 

bottom of page